Løbsinformation

Buresø 111 er en triathlon både for dem, der er vant til at køre kortere distancer og for dem, der har brug for et testløb inden de længere distancer.
Så det er et ræs for de smarte – bliv skarp uden at gå i brædderne og/eller prøv rigtig triatlon uden at det er uoverkommeligt.

Stævnet afvikles i de fantastiske omgivelser omkring Buresø og faciliteterne ved Metalskolen i Jørlunde. Stævnet består af 1 km svøm, 100 km cykling (5 runder) og 10 km (3 runder) løb omkring Metalskolen på asfalt og anlagte grusstier. Der vil være splittider ved Svøm, T1, Cykling, T2 og 3 x Løb, Mål.

Det er muligt at køre stafet. Ved tilmelding bedes I blot skrive holdets navn i stedet for den enkelte deltagers.

Indskrivningen åbner kl. 7 og du bedes venligt huske dit startnr., fra den mail du modtager få dage før stævnet – det gør indskrivningen lettere for alle.

Stævnet bygger på gode vibes og godt humør – det er simpelthen umuligt at være med, hvis man er i dårligt humør! Så glæd dig, vi fyrer godt op i humørkanonen og skyder med spredehagl. Du bliver ramt af stemningnen, det lover vi!

Praktisk info

Adresse:
Metalskolen
Slagslundevej 13
3550 Slagslunde

Startnummer og chip:
Medbring mail med dine oplysninger, som du får tilsendt et par dage før racet. Du må ikke overdrage dit startnummer til andre – startnummer og tilmelding er personlig, og vi vil så gerne vide, hvis vi mangler en (ude i vandet), så der er ingen skift af deltager/startnummer.

(Husk – du selv skal have chip- og startnummerholder med. Alternativt kan disse købes for 30 kr. pr. stk. eller 50 kr for et sæt, sælges  ved udleveringen.)

Startnummer skal sidde på ryggen under cyklen og maven under løb.

Chip skal sidde i chipholder på din ankel – UDENFOR våddragt (ellers kan udstyret ikke læse din chip).

Parkering:
Til de første ca. 130 biler vil der være parkering på Metalskolen´s  parkeringsplads, og altså parkering for dig og evt. tilskuere 200 meter fra T1/T2/Mål. Hvis du benytter denne parkeringsplads skal du dog være opmærksom på at der ikke kan køres fra stævnet før alle er færdige med cykeldelen, da cykelruten kører igennem. Der vil stå hjælpere og sørge for sikkerheden så ingen farlige situationer opstår.

Alt andet parkering henviser vi til parkeringsplads ved den anden ende af Buresø Skovvej/Klokkekildevej, og på hjørnet af Gulbjergvej/Skovvej.

Stævneplads:
Stævnepladsen bliver på de store grønne områder i de fantastiske omgivelser ved Metalskolen.
Se kort over stævnepladsen her: https://www.dropbox.com/s/5jemyw3sch7icts/Oversigt.jpg?dl=0
Det er først-til-mølle-princippet hvad angår pladser i skiftezonen.

Du skal selv medbringe en pose/kasse til at opbevare dit grej i – en Ikea-pose kan anbefales.

OBS – Du må først hoppe på cyklen, når du er udenfor skiftezone og du skal ligeledes være af cyklen, inden du løber ind i skiftezonen igen.

Forplejning:
Der er energidrik undervejs og vand – der vil være vandtanke, hvor I kører rundt på cyklen, så I kan fylde dunke op selv, og der vil være vandglas ved løb.
Der vil også være energipulver, som I selv kan dosere. Vand kan tages fra målområdet inden start, hvis I har brug for det.
Efter løbet er der total overdådigt afterrace buffet bestående af kage, sodavand, hotdogs (også kyllingspølser), og en kold øl til dem der vil have det.

Afhentning af cykel og udstyr:
Du kan hente din cykel når du er færdig, men vi vil meget gerne have at du er meget opmærksom på de deltagere der er i gang, både når du går ud fra stævnepladsen samt ud fra parkering.

Podie og præmier:
Når ca. 70% er i mål hyldes vinderne på podiet.
Der er en præmie til 1.-pladsen mand/kvinde, og derudover er der lodtrækningspræmier – både energiprodukter og SAYSKY-produkter.

Ansvar:
Deltagelse er på eget ansvar. Der vil være kajakker samt livreddere på dagen for at sørge for optimal sikkerhed.

Svømning

Der svømmes en omgang á 1000m. Alle starter samlet i vandet og der vil være livreddere i vandet.

I vil blive startet i vandet. I må meget gerne gå ned i vandet i god tid inden starten går kl. 08.30, da nedgangen til vandet er lidt svær.

Ruten er en ud-hjem-rute, lige ud og retur.

Se kort over svømmeruten her.

Cykling

Cyklingen består af 5 runder af 20 km, nondraft, ude i området. Cykelhjelm er obligatorisk for deltagelse, og den skal være på under hele cykelturen. Cykling er efter færdselsloven 100%.

Se kort over cykelruten her.

Løb

Løberuten er en 3×3,33 km rute. Ruten er på asfaltvejene ved Jørlunde Overdrev og på grusstierne omkring Metalskolen. (Man løber bl.a. forbi Bamses hus, hvor optagelserne af Bamse og Kylling blev filmet). Der vil være depot og toiletter ved skiftezonen som man passerer på hver omgang.

I skal vende på vejen flere steder, så vær lige opmærksom på biler der måtte komme. Der er virkelig få, men lad lige være med at løbe ind i en. I skal løbe i højre side så tæt på vejkanten som muligt.

Se kort over løberuten her.

Deltagelse er på eget ansvar. Der vil være livreddere på dagen for at sørge for optimal sikkerhed.

Når jeg tilmelder mig Events4U´s arrangementer accepterer jeg samtidig, at der udsendes nyhedsbreve med informationer om arrangementet. I disse nyhedsbreve kan der være omtale af, links til og logoer fra vores sponsorer og samarbejdspartnere. Der kan forekomme omtale af produkter og information fra vores sponsorer og samarbejdspartnere. Der kan ligeledes forekomme omtale af og materiale fra andre løbsarrangementer, som Events4U er arrangør eller medarrangør af. Man kan til enhver tid framelde sig infomails/nyhedsbreve.

Ruter

Svøm:
Der svømmes én omgang af 1.000m. Alle starter samlet i vandet og der vil være livreddere i vandet.
Se kort over svømmeruten her.

Der må først hoppes på cyklen når man er ude for skiftezone og man skal ligeledes være af cyklen inden man løber ind i skiftezonen igen.Se kort over T1/T2 her.

Cykel:
Cyklingen består af 5 runder af 20 km, non-draft, ude i området. Cykelhjelm er obligatorisk for deltagelse og den skal være på under hele cykelturen.

Se kort over cykelruten her.

Løb:
Løberuten er en 3×3,33km rute. Ruten er på asfaltvejene ved Jørlunde Overdrev og på grustierne omkring Metalskolen. Man løber bl.a forbi Bamses hus, hvor optagelserne af Bamse og Kylling blev filmet. Der vil være depot og toiletter ved skiftezonen som man passerer på hver omgang.

Se kort over løberuten her.

Tilmelding

Tilmelding sker online – historisk har der været udsolgt, så tilmelding på dagen har ikke været mulig. Derfor skal du benytte dette link. Og skynd dig – der er penge at spare, og du skal jo alligevel være med 🙂

 

Tidsplan

07:00 Stævnepladsen åbner, og startnummer samt chip kan afhentes.

08:10 Racebriefing. Obligatorisk, man SKAL være tilstede i skiftezonen.

08:30 Starten går – det tager lige lidt tid at komme på plads i vandet, så kom ikke derned i sidste øjeblik!

 

Priser

Som til vores andre trievents… vær hurtig og spar mange penge: De første 25 pladser koster kun kr. 300,- + reg.gebyr. Dog seneste til og med 12/7.
Herefter koster de næste 75 pladser kr. 400,- + reg.gebyr. Dog senest til og med 1/12.

Så er det slut med intropriser, og der er således 100 pladser til salg for kr. 450,- + reg.gebyr. Denne pris løber dog senest til og med 31/3.
1/4 stiger prisen til kr. 500,- + reg.gebyr og der er 50 pladser at gøre godt med dér.
Fra 17/6 når vi pristrappens højest trin. er koster det kr. 550,- + reg.gebyr at deltage.

Så skynd dig, vi vil ikke have flere penge af dig end højst nødvendigt.

Start nr. kan ikke overdrages til andre… Så din nabo eller kæreste mv. kan ikke deltage i dit navn.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til løbet, er du velkommen til at kontakte Events4U:

E-mail info@events4u.dk

Telefon 70 27 40 14 / mandag til fredag kl 10-12 og 13-15:30